Frequently Asked Questions

My AO has stopped working!

This could be caused by a number of things. Check the following…

a) Are you in a script disabled area? If scripts are disabled on the land you are on it will not work.

b) Does it still have all the animations and scripts inside, it has been known for people to unpack the items from the HUD, presumably thinking it is a box. If this is the case you will need to put the scripts and animations back inside it. (if you used the open function in the pie menu, they will be in a folder of there own in your inventory). You may also find that it does not work after putting the contents back in. This can be fixed by setting the scripts to running using the option in the tools menu at the top of the screen, and using the ‘reset scripts in selection’ option after that.

c) Occasionally certain things such as being shot by a griefer, or sim crashes can cause scripts just to stop running, or to throw up errors. If this has happened the following steps will fix it’d..
i) Drop your item on the ground.
ii) Right click on it and select edit to go into edit mode.
iii) Now go to the tools menu at the top of the screen and select the option from it ‘Set Scripts To Running’
iv) Now go to the tools menu again and select the option ‘Reset Scripts In Selection’
d) If the ao is displaying script errors saying that an animation cannot be found, it means that the animation is either not inside the AO, or that the settings notecard has not been setup properly. The video on this page should help explain the setup process in detail.


 Last updated Mon, Aug 4 2014 1:00am

Please Wait!

Please wait... it will take a second!